1. Superaré reptes amb èxit.
Perquè és la universitat de la gent inquieta i perseverant que sabem que la formació al llarg de la vida és clau per a superar els reptes futurs.

2. Gestionaré el meu temps.
Perquè s’adapta a les meves necessitats i al meu ritme de vida amb una metodologia que garanteix una gestió òptima del temps.

3. Avançaré acompanyat.
Perquè avançaré al meu ritme però sempre acompanyat per professionals que em guiaran en cadascuna de les etapes que emprengui, des de l’aprenentatge fins a la posada en marxa d’un projecte empresarial.

4. Seré digital.
Obtindré un títol i uns coneixements, però també la cultura i les competències digitals i de treball col·laboratiu indispensables per a adaptar-se als canvis i afrontar els reptes de la societat del coneixement.

5. Estaré preparat per al futur.
Perquè estaré preparat per a les professions que encara no existeixen gràcies a l’àmplia oferta formativa de l’escola i a la innovació contínua en el model pedagògic, els formats, les eines i els continguts educatius.

6. Ampliaré la meva xarxa.
Perquè faré créixer la meva xarxa de contactes amb persones, empreses i institucions de tot el món i de sectors diversos que comparteixen els meus interessos.

7. Estaré connectat al món.
Perquè aprendré en un espai global, compartiré experiències i coneixements amb gent d’arreu, descobriré altres realitats i punts de vista, i adquiriré competències per a treballar en un context internacional.

8. Pertanyeré a una xarxa global de coneixement.
Perquè vull pertànyer a una xarxa de coneixement global, transversal i oberta.

9. Estaré immers en la societat del coneixement.
L’Escola disposa de Servei d’Innovació i Transferència del Coneixement amb un compromís ferm amb el nostre territori, els seus agents socials, administracions per tal d’oferir un potencial creatiu, innovador, tècnic i professional únic.

10. Viuré l’experiència #EHTC.
Des de 1983 hem format a generacions de grans professionals en hoteleria i turisme que treballen a casa nostra i que porten el segell de qualitat de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils arreu del món.

© 2019 Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils